Barça

Pep Guardiola ja treballa amb els internacionals espanyols

Pep Guardiola ha pogut dirigir, per fi, un entrenament amb la majoria dels seus jugadors. Aquest dijous, el tècnic blaugrana ha recuperat els internacionals espanyols, que van encadenar les vacances amb el viatge a Mèxic amb la selecció de Del Bosque. David Villa ha fet el seu primer entrenament com a blaugrana, 80 dies després de ser presentat. Guardiola l'ha dirigit per primera vegada, i ara haurà de decidir si ell i els seus companys de selecció estan en condicions d'anar a Sevilla per jugar l'anada de la Supercopa. Qui té més possibilitats d'anar-hi és Víctor Valdés, a causa de la lesió de Pinto.

Actualitzat
Els set internacionals amb Espanya han aterrat a primera hora de la tarda a Barcelona i han anat directes de l'aeroport del Prat a la Ciutat Esportiva. Entre ells, David Villa, que 82 dies després de ser presentat, per fi ha començat a treballar com a blaugrana. Guardiola els ha donat la benvinguda un per un i ara haurà de decidir si n'inclou algun a la llista de convocats per al partit de dissabte a Sevilla, especialment a Valdés després de la lesió de Pinto.

Cáceres també s'incorpora... de moment

Els internacionals espanyols no han estat els únics a incorporar-se a les ordres de Guardiola. Martín Cáceres també ha acabat les vacances i ha aparegut per primer cop a la Ciutat Esportiva. El club li continua buscant una sortida. Els que no han arribat a temps han estat els internacionals sub-21 Bojan i Jeffren ni el bielorrus Hleb.

El Sevilla, pendent de Luis Fabiano

Quan falten dos dies pel partit de Supercopa contra el Barça, a Sevilla hi ha preocupació pel futur de Luis Fabiano, que podria tenir les hores comptades a l'equip. L'Olympique de Marsella negocia amb Del Nido el traspàs del brasiler, que de moment figura en la llista de convocats per a la final de dissabte. El davanter sevillista continua entrenant-se sota les ordres d'un Antonio Álvarez que hi compta per jugar contra els blaugrana, tot i que té bastant assumit que el seu adéu serà aviat. El tècnic andalús ha refusat també el cartell de favorit davant un Barça sota mínims.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut