Pep Guardiola i Dani Alves (Fotos: Reuters)
Pep Guardiola i Dani Alves (Fotos: Reuters)
Futbol Internacional

Pep Guardiola i Dani Alves podrien retrobar-se aquest estiu al Manchester City

El club anglès necessita fitxar un lateral dret. I s'ha fixat en un vell conegut del seu entrenador

Actualitzat

Els destins de Dani Alves i Pep Guardiola podrien retrobar-se aviat, si es confirmen les informacions de la premsa britànica, que recull l'interès del Manchester City per fitxar el brasiler. El club anglès no té ara mateix cap lateral dret després de no renovar els contractes de Pablo Zabaleta i Gael Clichy. I tot i que Alves, de 34 anys, encara té contracte per una temporada més amb la Juventus, l'equip italià el podria traspassar a canvi d'uns 5,7 milions d'euros.

Després de caure a la final de la Lliga de Campions davant del Reial Madrid, es va començar a parlar d'una sortida d'Alves de la Juventus. Gonzalo Higuaín semblava confirmar els rumors amb un vídeo de comiat que va penjar aquest dissabte a les xarxes socials. Tot i que no va trigar a esborrar-ho, no va ser prou ràpid i en va quedar constància a YouTube.

Guardiola i Alves van coincidir durant 4 temporades al Camp Nou. Al maig, Alves va escriure a "The Players Tribune" que el tècnic de Santpedor "és un geni. Ho tornaré a repetir: és un geni. Pep et dirà exactament el que passarà en un partit abans que aquest comenci".

 

Anar al contingut