Guardiola es va fotografiar amb la samarreta de Som Escola. (Foto: @LaTdP)
Guardiola es va fotografiar amb la samarreta de Som Escola. (Foto: @LaTdP)
Futbol

Pep Guardiola es va manifestar a favor de l'escola en català aquest dissabte a Barcelona

Pep Guardiola s'ha manifestat aquest dissabte a Barcelona a favor de l'escola en català. L'exentrenador del F. C. Barcelona s'ha adherit a la manifestació organitzada per Som Escola que va prendre els carrers de Barcelona. Guardiola es va fotografiar amb una samarreta amb la frase: "Per un país de tots, decidim escola catalana".

Actualitzat

Pep Guardiola es va adherir a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona a favor de l'escola en català. L'exentrenador del F. C. Barcelona es va fotografiar amb una samarreta amb la frase: "Per un país de tots, decidim escola catalana". El tècnic del Bayern ha defensat amb aquest acte el model d'immersió lingüística que s'aplica a les escoles catalanesDesenes de milers de persones van prendre els carrers a Barcelona en una marea verda per defensar el model educatiu català. Ha estat el punt final d'un curs marcat per les protestes en contra de la LOMCE i les sentències judicials en contra de la immersió en una manifestació organitzada per l'agrupació "Som escola"

No és la primera vegada que el tècnic es compromet amb iniciatives d'aquesta mena. S'ha distingit en diverses ocasions com a partidari del Dret a Decidir i, recentment, ha estat el padrí de la iniciativa castellera 'Human Towers for Democracy. Catalans want to vote' a Berlín.

Anar al contingut