Pep Guardiola a la roda de premsa (Reuters)
Pep Guardiola a la roda de premsa (Reuters)
Lliga de Campions

Pep Guardiola: "És una final i hem de guanyar, si no no mereixem ser a Europa"

Al Bayern de Munic de Josep Guardiola només li val el triomf davant el Xakhtar si vol passar a quarts de la Lliga de Campions. Pel tècnic, el duel és "una final"

Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, creu que el partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Xakhtar Donetsk és "una final". El de Santpedor ha afirmat en la roda de premsa prèvia al matx que "hem de guanyar o no mereixerem ser a Europa". En l'anada, els alemanys no van poder passar de l'empat a 0. Aquest dimecres, l'Allianz Arena de Munic dictarà la seva sentència.

Qualsevol empat a gols classificaria els ucraïnesos per als quarts. El francès Franck Ribéry ha destacat la necessitat de "marcar dos gols al més ràpid possible i controlar el partit" per evitar-se problemes. Un altre dels jugadors clau de l'equip bavarès, Manuel Neuer, ha qualificat de "fatal" una possible eliminació en la primera eliminatòria de la competició. Les absències de Xabi Alonso, per expulsió a l'anada, i de Philipp Lahm per lesió, es converteixen en un handicap per a Guardiola.

Anar al contingut