Lliga de Campions

Pep Guardiola: "El Barça ens dirà si estem preparats"

El tècnic del Manchester City tornarà al Camp Nou, un altre any, el 19 d'octubre per intentar derrotar el club que el va veure créixer com a jugador i com a entrenador

Actualitzat

L'endemà de conèixer el repartiment de grups, Pep Guardiola ha assegurat que hauran d'oferir les seves "millors actuacions per passar a la següent fase" de la Lliga de Campions. "Conec bastant bé el Barcelona i el Borussia Mönchengladbach. Tinc molt de respecte pel Celtic, tenen molta experiència a Europa", ha afegit el tècnic del Manchester City.

Guardiola va coincidir amb el Mönchengladbach durant la seva anterior etapa a la Bundesliga, lliga que arrenca aquest divendres la seva nova edició. El Barça és el club de la seva vida: "Vaig anar-hi amb 13 anys per convertir-me en futbolista. He passat gran part de la meva vida allà, conec la gent, el club, la premsa, molts dels jugadors". Tot i que també ha recordat que no serà la primera vegada que visitarà el Camp Nou com a rival, "és emocionant, però ja va passar l'any passat amb el Bayer" .

El tècnic dels 'citizens' creu que el Barça és el millor rival per avaluar-se com equip: "El Barça ens dirà on estem i si estem preparats". Guardiola visitarà l'estadi blaugrana el 19 d'octubre per mesurar-se amb el club que el va veure créixer com a jugador i com a entrenador, cita on és probable que Claudio Bravo es torni a posar sota els pals del Camp Nou, aquest cop per evitar que el Barça marqui gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut