Barça

Pep Guardiola considera que "no ho va saber fer millor" perquè Ibrahomovic s'adaptés

Pep Guardiola s'ha responsabilitzat, en certa manera, del fracàs de Zlatan Ibrahimovic en el conjunt blaugrana. El tècnic de Santpedor ha reconegut que no va saber gestionar l'adaptació del futbolista suec al Barça. "Ibrahimovic ha d'entendre que no ho vaig saber fer millor. Ell fa més de vuit anys que és professional i jo només en fa dos que sóc tècnic", ha explicat l'entrenador barcelonista, que, lluny de voler entrar en la discussió i buscar un enfrontament amb el nou artiller del Milan, va voler agrair-li tot el que va aconseguir en el seu breu pas pel Camp Nou.

Actualitzat
Guardiola ha volgut destacar que un equip com el Barça té grans jugadors, amb gran talent i grans personalitats, i el seu treball no és "canviar personalitats", sinó "treure el màxim rendiment als futbolistes". En aquest sentit, creu que només ha fallat amb Ibrahimovic en part, ja que l'internacional va marcar dotze gols en quinze partits "i va donar moltes assistències en el primer tram de la Lliga".

De tota manera, el tècnic del Barça ha desitjat el millor al suec en la seva nova etapa a Itàlia. "Que tingui molta sort i que en el seu nou equip pugui ser una peça important, que pugui jugar la final de la Champions, que és un dels seus somnis, i que trobi tot el que aquí no li hem pogut donar", ha expressat Guardiola.

Preparant el duel amb l'Hèrcules de demà

A banda de parlar, el tècnic barcelonista ha dirigit un nou entrenament aquest matí per preparar el partit de demà a la tarda davant l'Hèrcules. Pep Guardiola ha comptat amb els 18 jugadors del primer equip que té disponibles, més Jonatan dos Santos, del filial. No s'ha entrenat Jeffrén, que continua el seu treball de recuperació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut