Futbol

Pellegrino: "La meva destitució és fruit d'un estirabot i de la por"

Mauricio Pellegrino és el segon entrenador destituït de la temporada a Primera Divisió després de la derrota contundent contra la Reial Societat a Mestalla. En el seu adéu, el tècnic argentí no s'ha mossegat la llengua. "La meva destitució és fruit d'un estirabot i de la por", ha assegurat en la roda de premsa de comiat.

Actualitzat
Mauricio Pellegrino és el segon entrenador destituït de la temporada a Primera Divisió després de la derrota contundent contra la Reial Societat a Mestalla. L'entrenament d'aquest diumenge ja l'ha dirigit Voro, fins ara delegat de l'equip. Pellegrino deixa el València en dotzena posició, a quatre punts d'Europa, i classificat per als vuitens de la Champions. En el seu adéu, el tècnic argentí no s'ha mossegat la llengua i ha criticat la decisió presa per la directiva.

"La meva destitució és fruit d'un estirabot i de la por. No comparteixo la decisió però això és futbol i és el que hi ha", ha dit en la roda de premsa de comiat. "La situació que viu l'equip és conjuntural. Estem a quatre o cinc punts de la zona de Champions, ens jugarem el primer lloc del nostre grup a la Lliga de Campions i ens espera l'Osasuna a la Copa del Rei. La imatge que hem mostrat en els dos últims partits, sobretot a l'últim, ha estat conjuntural", ha afirmat.

Pellegrino ha afegit que se sent "responsable" i "dolgut" per la situació en què es troba l'equip, ha assenyalat que creu en els processos de treball i ha recordat que va firmar un contracte per dos anys. També ha recordat que amb Héctor Cúper i Rafa Benítez a la banqueta del València es van viure quatre o cinc mocadorades, però que al final la gent es va sentir orgullosa de l'equip.

El ja exentrenador del València ha volgut agrair el suport de l'afició i l'oportunitat que li han donat. "Entre l'etapa de jugador, de tècnic del planter i del primer equip, he passat prop de deu anys al club. Tant de bo la vida em doni una altra oportunitat de tornar", ha conclòs.

Aficionats radicals accedeixen a zona privada de la ciutat esportiva de Paterna 

Una vintena d'aficionats radicals del València han acudit a la ciutat esportiva de Paterna amb la intenció de parlar amb els jugadors i han accedit a la zona privada, a la qual es prohibeix l'accés als seguidors, de manera que la seguretat del club s'ha vist obligada a cridar efectius de la Policia Nacional i Local.

Els integrants d'aquest grup pretenien parlar amb els capitans de l'equip, que en aquests moments realitzaven la sessió d'entrenament. Poc després, han superat els quatre vigilants privats que hi havia i s'han situat en el mur que dóna accés a l'aparcament de jugadors i empleats i l'edifici principal de la instal·lació, davant de la sala de premsa. Alguns fins i tot s'han encarat amb els càmeres de televisió perquè no gravessin imatges.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut