Madrid

Pellegrini prepara el partit contra el Milan, amb Guti ja recuperat

La Champions també torna per al Reial Madrid. Els blancs, que han sumat 6 punts en les dues primeres jornades, han començat amb bon peu una competició que les últimes temporades només els ha portat maldecaps. Enguany, amb la final al Bernabéu, la pressió és encara una mica més gran. Els jugadors tenen ganes de viure el moment. Serà a la Lliga de Campions on el madridisme tornarà a topar amb aquell Ronaldinho que fa tres anys va fer aixecar dels seients l'afició del Bernabéu. Un Ronaldinho, però, que ja no fa por. Guti ha tornat a treballar amb el grup, recuperat ja de l'esquinç, en un matí en què no hi era el francès Lass Diarra, amb un cop al genoll.

Actualitzat
Manuel Pellegrini ja pot disposar de Guti, que ha demostrat en la sessió d'aquest dilluns estar totalment recuperat de l'esquinç que li va impedir jugar contra el Valladolid. El tècnic també està pendent de l'evolució de Lass, que va rebre un cop, o el possible retorn de l'argentí Fernando Gago, a la recta final de la recuperació d'una lesió muscular.

L'equip que s'enfrontarà dimecres amb el Milan no serà gaire diferent del que va guanyar per 4-2 el Valladolid. És segur el retorn de Kaká, que entrarà per Rafael Van der Vaart, i el dubte és si mantindrà Esteban Granero o apostarà per Guti.
Anar al contingut