Reial Madrid

Pellegrini manté el discurs de l'esperança i qualifica la temporada de bona passi el que passi a Màlaga

A Madrid saben que les seves opcions de guanyar la Lliga passen per una ensopegada del Barça i ja fa dies que miren de posar pressió als blaugranes. Els madridistes volen marcar en el primer quart d'hora contra el Màlaga per veure si al Camp Nou hi comença a haver nervis. Això sí, el seu rival també s'hi juga la permanència i no posarà gens fàcil les coses al conjunt blanc, que viatjarà a La Rosaleda amb tota la plantilla sencera per acomiadar la temporada. Pellegrini encara manté l'esperança, ha qualificat la temporada de bona passi el que passi i ha reconegut que si no continua la temporada que ve a la banqueta blanca el seu substitut no tindrà una tasca fàcil.

Actualitzat
El comiat de la temporada, Pellegrini el vol viure amb la plantilla sencera, amb tots els lesionats, també De la Red, i jugadors com Guti, que aquesta setmana gairebé no s'ha entrenat. Abans del decisiu partit al camp del Màlaga, el tècnic xilè ha mantingut el discurs de l'esperança repetit abastament per la plantilla al llarg de la setmana, però també ha fet balanç a la temporada. Pellegrini creu que ha estat bona tot i l'eliminació a la Copa del Rei contra l'Alcorcón i als vuitens de final de la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió al Bernabéu.

En la Lliga la valoració és molt positiva, pel fet d'haver lluitat fins al final contra el Barça. Criticat des de tots els sectors del madridisme, l'entrenador està convençut que continuarà l'any que ve i, tot i els rumors, s'aferra al teòric suport de l'afició. Això sí, Pellegrini, adoptant un to de comiat, ha reconegut que si al final no segueix a la banqueta la pròxima temporada el seu substitut no tindrà una tasca gens fàcil.

El Màlaga es juga la permanència


El Màlaga arriba al partit amb el dubte del defensa serbi Milan Stepanov, que té una contractura als isquiotibials arran de l'últim enfrontament de Lliga contra el Getafe. Els andalusos podrien baixar de categoria si perden però, malgrat una hipotètica derrota, també podrien quedar salvats. Dependran del que faci el Valladolid, el Racing i el Tenerife, que, com el Màlaga, tenen 36 punts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut