Manuel Pellegrini, a la sala de premsa del Santiago Bernabéu (EFE)
Lliga de Campions

Pellegrini: "El Bernabéu és un estadi que em porta molt bons records"

Manuel Pellegrini s'ha mostrat confiat en les opcions del Manchester City de classificar-se per a la final de la Champions després de l'empat sense gols del partit d'anada a l'Etihad Stadium, i admet que, per a ell, tornar a l'estadi madridista no té res d'especial

David CarballoActualitzat

Manuel Pellegrini tornarà aquest dimecres al Santiago Bernabéu amb l'objectiu de fer història amb el Manchester City i aconseguir la classificació per a la final de la Lliga de Campions. El tècnic xilè, que va tenir un pas fugaç per la banqueta del conjunt blanc, s'ha mostrat confiat en les opcions del seu equip després de l'empat sense gols del partit d'anada a l'Etihad Stadium.

"El Bernabéu és un estadi que em porta molt bons records, però hi he tornat moltes vegades, ja amb el Màlaga. Va ser un any important i res més. Per mi no és especial", ha admès.

"Nosaltres confiem molt en el nostre equip i esperem demostra-ho demà. A la Champions ho hem fet bé fora de casa. La pressió en el Bernabéu és alta, però tenim personalitat. La nostra motivació ha de ser arribar a la final, que no no hem fet mai contra un gran equip en un bonic estadi", ha analitzat.

Quan li han preguntat quina lliga és millor, si l'espanyola o la Premier, Pellegrini ha donat la seva opinió políticament correcta: "La millor lliga del món és la Premier, per tot el que l'envolta, però el millor futbol es fa a Espanya. El Sevilla ha guanyat dues vegades l'Europa League. Ara hi ha quatre equips en semifinals amb opcions, però és possible que només en quedi un. El millor futbol es juga a Espanya, però la millor lliga és a Anglaterra."

Anar al contingut