Reial Madrid

Pellegrini confia que el Vila-real els doni un cop de mà per assaltar el liderat de la Lliga

El Reial Madrid no jugarà fins a aquest diumenge al Bernabéu contra un Osasuna que reservarà homes importants pensant en el partit de la pròxima jornada contra el Deportivo. Manuel Pellegrini confia que el seu exequip, el Vila-real, els doni un cop de mà per assaltar el liderat de la Lliga. Amb el dubte de Guti, que figura a la llista de convocats, els blancs estan convençuts que el Barça pot punxar en la seva visita a El Madrigal. Els navarresos, que han perdut en els seus sis últims desplaçaments, són conscients que tenen molt complicat sumar algun punt en la seva visita al fortí madridista.

Actualitzat
Aquesta jornada està assenyalada al calendari del Madrid com a majúscula. De fet, els blancs s'aferren a una possible punxada del Barça a El Madrigal, un estadi poc propici per als blaugranes les últimes temporades. Precisament Manuel Pellegrini, l'extècnic del Vila-real, ha volgut treure pit dels seus triomfs davant el Barça i confia que el seu exequip els doni una mà per assaltar el liderat de la Lliga. Ara bé, potser per si el Barça no punxa, Pellegrini també ha dit que aquesta jornada no serà decisiva.

Diumenge a les set, el Madrid rebrà la visita de l'Osasuna al Bernabéu. Els blancs han fet un últim entrenament a Valdebebas i després Pellegrini ha donat la convocatòria. Finalment han entrat Guti i Arbeloa, que arrossegaven molèsties. Sembla que tots dos estan per jugar, sobretot Arbeloa, però s'haurà de veure si Guti és finalment titular. Qui també jugarà d'inici és Albiol, que torna a l'equip després de complir un partit de sanció. En canvi, no hi seran ni Lass Diarra, ni Raúl ni Van der Vaart. Aquest últim, lesionat, serà substituït per un renascut Kaká a l'onze inicial.

A l'Osasuna, José Antonio Camacho planeja canvis importants al seu equip. El tècnic navarrès podria deixar fora de l'onze tres jugadors de pes com Pandiani, Camuñas i Patxi Puñal. El conjunt navarrès juga entre setmana contra el Dépor en un partit que, des de Pamplona, assenyalen com el decisiu per assegurar-se la salvació. Per tant, intentaran rascar alguna cosa del Bernabéu però sent conscients de la fortalesa del Madrid a casa, on només ha guanyat el Barça en tota la temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut