Motociclisme

Pedrosa sortirà des de la desena posició al GP d'Austràlia, molt lluny de Hayden i Rossi

Dani Pedrosa només ha pogut ser desè en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Austràlia, que demà es disputarà al circuit de Philip Island. El pilot català ha millorat posicions respecte a les sessions d'entrenaments lliures, però no ha pogut igualar els temps dels seus dos màxims rivals en la lluita pel títol de Moto GP: Nicky Hayden i Valentino Rossi. El nord-americà, líder del Mundial, ha obtingut el millor temps, mentre que l'italià s'ha situat en la tercera posició de la graella. Destaca la gran classificació del català Carles Checa, que ha marcat el sisè millor crono, mentre que Sete Gibernau ha estat dotzè i Toni Elías sortirà des de la catorzena posició de la graella.

Actualitzat

En 250 centímetres cúbics, Jorge Lorenzo no ha tingut rival i ha sumat la novena "pole" de la temporada, la setzena de la seva carrera esportiva. El pilot d'Aprilia ha superat Alex de Angelis, el segon classificat en els entrenaments, de prop de nou dècimes. El seu únic rival en la lluita pel campionat, l'italià Andrea Dovizioso, només ha pogut ser quart, a més d'un segon de Lorenzo. Tots dos estan separats per tan sols dotze punts en la classificació general del campionat, quan falten quatre curses perquè finalitzi el Mundial. Héctor Barberà ha estat setè en la qualificació.

Finalment, en 125 centímetres cúbics, tot està a punt perquè Álvaro Bautista es proclami demà campió del món. El manxec en té prou quedant per davant del finlandès Mika Kallio per proclamar-se campió. De moment, Kallio li ha arrabassat la "pole", però Bautista s'ha quedat a tan sols 175 mil·lèsimes del pilot de KTM i sortirà des de la segona posició de la graella. Joan Olivé ha marcat el cinquè millor temps, mentre que Julián Simón ha estat novè, Héctor Faubel onzè i Sergio Gadea tretzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut