Motociclisme

Pedrosa no es rendeix i domina els primers lliures a Sepang al davant de Stoner i Lorenzo

Jorge Lorenzo té la primera oportunitat de proclamar-se campió del món de MotoGP a Malàisia, però Dani Pedrosa no l'hi pensa posar fàcil. El català, després de guanyar fa tot just una setmana al Japó, continua pressionant el mallorquí i ha tornat a marcar el millor crono en els primers entrenaments lliures a Sepang.

Actualitzat
Jorge Lorenzo té la primera oportunitat de proclamar-se campió del món de MotoGP a Malàisia, però Dani Pedrosa no l'hi pensa posar fàcil. El català, després de guanyar fa tot just una setmana al Japó, continua pressionant el mallorquí i ha tornat a marcar el millor crono. Just darrere seu, torna a treure el nas entre els més ràpids Casey Stoner. Després de la caiguda a Indianapolis, l'australià va tornar a pujar a la seva moto a Motegi i ja ha estat capaç de seguir el ritme de Pedrosa i Lorenzo. De fet, Stoner s'ha classificat entre tots dos, a tot just una dècima i mitja del català.

En la segona sessió de lliures, disputada sobre una intensa pluja, els favorits han preferit no prendre riscos i s'han quedat al box. Aprofitant aquesta circumstància, el millor temps ha estat per al català Iván Silva, seguit per Michele Pirro i Randy de Puniet. Aleix Espargaró ha acabat vuitè dels onze pilots que han sortit a la pista.

Qui també es podria convertir en el nou campió del món de Moto2 és Marc Márquez. El de Cervera en té prou d'acabar al davant de Pol Espargaró a la cursa de diumenge per assegurar-se el títol. De moment, però, el de Granollers ha estat el més ràpid en aquesta primera jornada de lliures. Pol Espargaró ha fet el millor crono, al davant de Bradley Smith i el de Marc Márquez. En quart lloc, hi ha entrat Tito Rabat.

Anar al contingut