Motociclisme

Pedrosa i Lorenzo centren les mirades al GP de Jerez amb el permís del líder, Stoner, i de Rossi

Aquest cap de setmana el Mundial de Motociclisme arriba al circuit de Jerez, on cada any hi ha una festa amb milers de persones a les graderies i un gran paper dels pilots locals. L'inici del Mundial d'aquest any ha estat espectacular en Moto GP i tot fa preveure una bona cursa diumenge. Stoner és el líder després del triomf a Qatar, però amb permís de l'australià, les mirades estaran posades en Pedrosa, Elias i Lorenzo. Amb un segon lloc a Losail i la "pole", el mallorquí no podia tenir un inici millor en la seva estrena.

Actualitzat

En el seu tercer any en Moto GP, Dani Pedrosa aterra a Jerez com a tercer classificat al Mundial, després d'ocupar l'últim graó del podi de Jerez. El català tindrà davant seu un clar frec a frec aquest cap de setmana amb Jorge Lorenzo, després del seu gran inici en la categoria reina. També Toni Elias aspira a fer un bon paper al circuit de Cadis.

Per Casey Stoner, precisament, el 2007 a Jerez va sumar un dels pitjors resultats, mentre que Valentino Rossi es declara un enamorat de la pista. Il Dottore ha aconseguit resultats espectaculars a Jerez, fins i tot amb polèmica, com l'avançament a Sete Gibernau que va protagonitzar fa dos anys en l'últim revolt del circuit.

En les cilindrades inferiors, després de la gran victòria de Sergio Gadea en 125 a Qatar i la bona actuació d'Álvaro Bautista, Hèctor Barberà i Alex Debón, també es preveu que siguin emocionants les curses respectives. De moment al Mundial, Passini lidera els 250, seguit d'Hèctor Barberà.

Debuta el fill de Sito Pons

A Jerez, hi debutarà Axel Pons, fill de Sito Pons. Amb 16 anys, el jove pilot, que ja ha rebut els consells del seu pare, correrà com a convidat amb el Jack&Jones WRB Team.

Anar al contingut