Motociclisme

Pedrosa és el millor català en els entrenaments lliures de Moto GP a Qatar

Aquest cap de setmana hi haurà una nova batalla del duel Rossi-Pedrosa al Mundial de Moto GP. Aquesta vegada, l'escenari és al desert. El GP de Qatar és el segon de la temporada. I la cursa promet, perquè en els entrenaments lliures, l'italià i el català han anat, pràcticament, igual de ràpids. El vigent campió ha estat sisè i el català, setè. La volta més ràpida l'ha marcat Kenny Roberts. En els 250 cc la "pole" provisional és per a Héctor Barberá i Jorge Lorenzo és segon.

Actualitzat


Fa calor, però Gibernau, Pedrosa, Rossi i companyia s'han trobat a Qatar un ambient molt més agradable que els més de 40 graus de l'any passat. És el primer dia d'entrenaments i la pista encara està una mica bruta. En els lliures d'aquest dijous al matí, el català ha fet el setè millor temps, just darrere de Rossi i a 4 dècimes del més ràpid, Kenny Roberts júnior. Elías ha estat vuitè, Checa, desè, i Gibernau, onzè. En 250 cc, "pole position" provisional per a Héctor Barberá. El segon lloc ha estat per al seu company d'equip i líder del Mundial, Jorge Lorenzo.

En 125 centímetres cúbics, èxit total de l'equip de Jorge Martínez Aspar, que ha col·locat quatre dels seus pilots, Pasini, Gadea, Bautista i Faubel, en les quatre primeres places dels entrenaments oficials de dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut