Futbol

Pedro Rodríguez: "Iniesta va parlar amb el club perquè facilitessin la meva sortida"

El canari també ha explicat que Mourinho canvia molt en el cara a cara i que en el seu equip et tracta com un membre de la família

Rubén GómezActualitzat

Pedro Rodríguez ha parlat aquest dijous a Las Rozas, on es troba amb la selecció espanyola preparant els dos partits de classificació per a l'Eurocopa 2016. En una entrevista al diari "Marca", el canari ha explicat la seva difícil sortida del Barça. Pedro ha confessat que Andrés Iniesta el va ajudar perquè les coses li fossin molt més fàcils: "Van ser moments de nerviosisme per la situació. Jo vaig parlar amb l'Andrés i ell va parlar amb el club que, si  jo no estava content, em facilitessin la meva sortida".

L'exblaugrana també ha comentat com han sigut els seus primers dies a la capital britànica. "Des del primer dia m'han acollit de la millor manera possible tant el club, com afició i jugadors", ha explicat. El jugador ha revelat que una trucada de Mourinho va ser clau per al seu fitxatge amb el Chelsea. "Mourinho em va trucar i em va transmetre prou confiança per decidir-me pel Chelsea", ha dit el canari.

Pedro ha comentat que el que més l'ha sorprès de la Premier League és  el joc d'anada i tornada, i que això és beneficiós per a un jugador com ell. El davanter "blue" no descarta tornar al Camp Nou amb la samarreta del Chelsea, però explica que encara no s'ho imagina. "No m'imagino saltant al Camp Nou de blau i no m'imagino vivint aquesta experiència, encara que és una possibilitat, perquè tots dos juguem la Champions. El que és clar és que no celebraria un gol contra el Barça, ni al Camp Nou ni a Stamford Bridge", se sincera Pedro.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut