Barça

Pedro Rodríguez: "És obvi que estic en una situació delicada"

L'extrem canari ha admès que no sap quin serà el seu futur al Barça, tot i haver renovat fins al 2019, per la pèrdua de protagonisme a l'equip des de l'arribada de Luis Enrique a la banqueta

Actualitzat

Pedro Rodríguez ha manifestat aquest dijous que "és obvi" que està en "una situació delicada" en el conjunt blaugrana, i ha afirmat que quan comenci la pretemporada valorarà les coses amb el club per "veure què és el millor per a tots". El futbolista canari, que afronta la recta final de les seves vacances, ha visitat els nens que participen al campus que organitza la seva fundació al municipi de Granadilla, a Tenerife.
 
Pedro Rodríguez ha insistit que, malgrat que ha renovat amb el FC Barcelona fins al 2019, està en una "situació delicada", perquè el seu "protagonisme" en l'equip de Luis Enrique ha baixat. El davanter ha dit que desconeix què serà del seu futur, encara que ha recalcat que està content al Barça, perquè és el club de la seva vida i ha estat un somni haver aconseguit "tantes coses" com blaugrana.
 
El jugador ha comentat que només vol "pensar a descansar i passar aquests dies de vacances", així que quan comencin els entrenaments es veurà si es produeixen notícies sobre el seu futur.

Respecte al fitxatge d'Arda Turan, Pedro ha comentat que el jugador turc té "molta qualitat", com ho ha demostrat a l'Atlètic de Madrid, i pot "aportar moltes coses".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut