Barça

Pedro millorarà el seu contracte amb el Barça abans que comenci el Mundial

El davanter canari del Barça, Pedro Rodríguez, millorarà el seu contracte amb el club blaugrana abans que comenci el Mundial de Sud-àfrica. Es tracta d'un compromís personal del president, Joan Laporta, que vol enllestir la negociació abans de deixar la presidència. Només falta tancar la durada del nou contracte, però les dues parts estan disposades a tancar un acord definitiu en els pròxims dies.

Actualitzat
Pedro Rodríguez torna a estar d'enhorabona. Si la setmana passada es va confirmar la seva inclusió a la llista definitiva de Vicente del Bosque amb la selecció espanyola absoluta i tenir l'oportunitat de ser al Mundial, ara el jugador canari està a punt de millorar el seu contracte amb el Barça abans que comenci la cita mundialista a Sud-àfrica. Es tracta d'un compromís personal de Joan Laporta, que vol enllestir la negociació abans de deixar la presidència, i només falta tancar la durada del nou contracte.

Pedro firmarà la millora de contracte abans de marxar al Mundial. Tot ha estat una iniciativa del club. El telèfon el va aixecar el president Joan Laporta, que va prometre a Pedro que abans de plegar li faria un nou contracte. A l'extrem canari li milloraran notablement el sou i li equipararan al nivell mitjà de la plantilla, és probable que s'augmenti una mica la clàusula de rescissió i s'està acabant de discutir si s'amplia la durada, ja que a Pedro li agradaria ampliar encara algun any més que el 2014.
Anar al contingut