Barça

Pedro es queda fora de la llista de 20 convocats contra el Sevilla i Busquets rep l'alta mèdica

Pedro Rodríguez ha quedat fora de la convocatòria, per decisió tècnica, per al partit contra el Sevilla de dissabte al Camp Nou, en què el tècnic Gerardo Martino sí que podrà comptar amb Sergio Busquets, que ha rebut l'alta mèdica. Per la seva banda, Carles Puyol ha fet una part de l'entrenament amb el grup i encara la recta final de la recuperació.

Actualitzat
Pedro Rodríguez ha quedat fora de la convocatòria, per decisió tècnica, per al partit contra el Sevilla de dissabte al Camp Nou, en què el tècnic Gerardo Martino sí que podrà comptar amb Sergio Busquets, que ha rebut l'alta mèdica.
 
Després d'haver donat descans en l'anterior jornada a Xavi i Alexis, el preparador argentí insisteix en la seva política de rotacions i aquesta vegada ha deixat Pedro fora de la llista, després que el davanter canari ha participat en els dos partits de la selecció espanyola, davant de Finlàndia i Xile, els últims dies.
 
La llista de 20 jugadors està formada per Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Alba, Tello, Adriano, Alves i Sergi Roberto.

Puyol, en la recta final

Carles Puyol
ha fet aquest divendres un pas més cap a la recuperació definitiva. El capità del Barça ha fet una part de l'entrenament amb el grup i ja encara la recta final per tornar a jugar després de gairebé mig any allunyat dels terrenys de joc. L'últim partit de Puyol amb la samarreta blaugrana va ser al mes de març contra el Milan en els vuitens de final de la Lliga de Campions.

El 19 de juny Puyol va passar pel quiròfan perquè li extirpessin un quist de Baker al genoll dret, a causa que l'artroscòpia a la qual es va sotmetre tres mesos abans no li havia deixat la zona neta. Ara només falta que Puyol rebi l'alta mèdica, un tràmit que es preveu per a la setmana que ve, i un cop agafi ritme d'entrenaments pugui entrar en una llista de convocats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut