Pedro debuta amb el Chelsea com a titular, marca el primer gol i fa l'assistència del segon (2-3)

El davanter canari s'ha estrenat al Chelsea com a titular contra el West Bromwich. A més, Pedro ha marcat el primer gol i ha fet l'assistència del segon

Pedro Rodríguez ha debutat de la millor manera possible amb el Chelsea. El davanter canari, que acaba d'incorporar-se amb l'equip que dirigeix José Mourinho, amb el que només ha pogut participar en dos entrenaments, ha debutat al camp del West Bromwich com a titular i marcant un dels tres gols del seu equip, el 0 a 1 al minut 20 de partit.

A més, Pedro també ha participat en el segon gol, gràcies a una centrada que ha aprofitat Diego Costa per a marcar el 0-2. Abans del descans Morrisson ha marcat el primer gol dels locals (1-2), però l'alegria ha durat poc perquè en el minut 41 Azpilicueta ha fet l'1-3. A la repressa el West Bromwich Albion s'ha acostat en el marcador amb el 2 a 3, de nou gràcies a Morrison al minut 59, però no ha pogut empatar el matx.

Aquest dilluns, Pedro tornarà a Barcelona per a acomiadar-se del Barça i afició.