Pedro Alcalá, durant un partit del Girona d'aquesta temporada
Girona

Els problemes al turmell de Pedro Alcalá es compliquen i ha de tornar a passar pel quiròfan

El defensa se sotmet aquest dimarts a una artroscòpia per avaluar una possible infecció al turmell dret després de ser operat de la síndrome de la cua d'astràgal el passat 2 d'octubre

Josep M. PuigActualitzat

El defensa del Girona Pedro Alcalá torna a passar pel quiròfan aquest dimarts per comprovar l'estat real del seu turmell dret. El de Mazarrón va ser operat el passat 2 d'octubre a l'Hospital General de Catalunya per Antoni Mora, cap dels serveis mèdics del Girona, i Sergi Sánchez, i va aprofitar l'aturada de la Lliga a conseqüència dels partits de les seleccions per perdre's com menys partits millor. Alcalá havia d'estar dos mesos de baixa però aquest contratemps ha trastocat el període de recuperació.

El jugador se sotmet aquest dimarts a una artroscòpia per avaluar una possible infecció al turmell dret. La intervenció la practicarà el doctor Ramón Cugat. Alcalá va ser operat de la síndrome de la cua de l'astràgal.

El defensa blanc-i-vermell havia estat una peça fixa per al tècnic, Pablo Machín, que l'havia fet jugar els 90 minuts en cinc dels set primers partits de Lliga.

Anar al contingut