Futbol

Pautasso insisteix que el Tata Martino no té la intenció de dur a terme cap revolució

El segon entrenador del FC Barcelona, Jorge Pautasso, ha subratllat que Gerardo "Tata" Martino no té la intenció de dur a terme cap revolució, ni tan sols canvis significatius. Ho ha dit en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano. La compareixença l'ha fet Pautasso, després que el Tata viatgés a l'Argentina per la mort del seu pare.

Actualitzat
El segon entrenador del FC Barcelona, Jorge Pautasso, ha subratllat que Gerardo "Tata" Martino no té la intenció de dur a terme cap revolució, ni tan sols canvis significatius. Ho ha dit en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano. La compareixença l'ha fet Pautasso, després que el "Tata" viatgés a l'Argentina per la mort del seu pare.

"No volem fer cap tipus de canvi. Només reincorporar la pressió alta, la mateixa que aquests jugadors ja han fet. Tornar a aplicar aquest mètode de joc que els va fer tan grans", ha assenyalat l'ajudant de Martino, qui sense citar-lo ha evocat la millor època del Barça, dirigit per Josep Guardiola.
 
Jorge Pautasso ha reconegut que des del partit contra el Llevant (7-0) "cap rival ens ha jugat d'igual a igual, i per això ara ja ens esperen. La idea que tenim és que el Barça segueixi jugant com els últims anys. No renunciarem a això. Va ser puntual el que va succeir contra l'Ajax, perquè en la primera part no sabíem pressionar bé en grup".

"Mai trairem l'estil del Barcelona, perquè vam venir a sumar, no a treure tot el bo que s'ha fet. El que ha passat és que en alguns moments no vam saber resoldre la pressió i ens vam replegar uns metres", ha afegit l'ajudant de Martino. Del partit contra el Rayo, Pautasso espera un rival que arriscarà i que a casa seva "es fa fort", pel que intueix un partit "obert" a causa que el Rayo "no renuncia a les seves conviccions", malgrat les dues golejades que ha sumat en les sortides aquest any.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut