Barça

Paulinho admet haver rebut una proposta del Barça

L'internacional brasiler confirma l'existència de negociacions, però assegura que no ha pres cap decisió. Lucas Lima nega haver anunciat la seva marxa al Barça

Actualitzat

José Paulo Bezerra, més conegut com a Paulinho, és un dels últims noms que s'han relacionat amb el Barça. L'internacional brasiler, que juga al Guangzhou Evergrande xinès, ha admès que hi ha hagut un contacte amb el club blaugrana, però que l'operació està en una fase inicial. "Hi ha hagut contactes amb el meu representant i s'està negociant, però jo ara estic en un moment molt feliç de la meva vida i de la meva carrera. No tinc un termini per respondre i també s'han de posar d'acord els dos clubs", ha explicat.

Lucas Lima desmenteix

Un altre internacional brasiler, Lucas Lima, també ha estat vinculat en els últims temps amb el Barça. El migcampista del Santos ha desmentit una informació apareguda dies enrere en què s'assegurava que va anunciar la seva marxa al Barça a un reduït grup de participants en una partida de pòquer de caràcter promocional. "Això insulta la meva intel·ligència", ha replicat. "Soc un jugador que té contracte amb el Santos. Si hagués firmat amb el Barcelona, creu que seria tan burro per dir-ho?", ha assegurat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut