Paula Ruiz i Gaspar Andrade, campions d'Espanya a Banyoles (@peppujols7)
Natació

Paula Ruiz i Gaspar Andrade, campions d'Espanya d'aigües obertes a Banyoles

La malaguenya Paula Ruiz i el gallec Gaspar Andrade s'han proclamat campions d'Espanya de natació a Banyoles (Pla de l'Estany), en la modalitat de 10 quilòmetres en aigües obertes

Actualitzat

La gran protagonista del primer dia de competició en el campionat espanyol d'aigües obertes ha estat la nedadora malaguenya Paula Ruiz, del Club Mairena, que malgrat ser júnior i el fet que disputava per primera vegada aquesta prova s'ha emportat la victòria amb un temps de 2h.01:07, i amb ella els bitllets per a l'europeu júnior de Herzlvia (Israel) i per al mundial absolut de Budapest.

D'una altra banda, la catalana Judith Navarro, del Club Natació Sant Andreu, ha quedat campiona de Catalunya, en acabar la prova tercera, darrere de les andaluses Paula Ruiz i María de Valdés. 

En categoria masculina, el vencedor ha estat el júnior Gaspar Andrade, del Club Nàutic Arzúa, que ha acabat la prova amb un temps d'1h.55:30. El català Roger Rabassa ha quedat segon, a només dos segons del campió, però s'ha proclamat campió de Catalunya en l'esmentada disciplina. El tercer classificat ha estat el nedador del Metropol Raúl Santiago.

Aquest diumenge serà el torn per a la cursa de 5 quilòmetres, en la qual destaca la presència de la medallista olímpica Mireia Belmonte i Érika Villaécija. Totes dues lluitaran per endur-se el campionat espanyol a Banyoles, que torna a ser la seu per quarta edició consecutiva.

Anar al contingut