Jocs Olímpics

Paula Radcliffe no participarà en la marató femenina dels Jocs Olímpics

Paula Radcliffe ha anunciat que finalment no participarà a la prova de la marató femenina de Londres 2012 a causa d'una lesió en un peu. L'atleta anglesa, que té el rècord femení de la marató amb 2:15:25, era una de les grans esperances de la delegació britànica per aconseguir medalla.

Actualitzat
Paula Radcliffe ha anunciat que finalment no participarà a la prova de la marató femenina de Londres 2012 a causa d'una lesió en un peu. L'atleta anglesa, que té el rècord femení de la marató amb 2:15:25, era una de les grans esperances de la delegació britànica per aconseguir medalla.

Radcliffe, de 38 anys, ha admès que "durant molt de temps participar en aquests Jocs m'ha mantingut motivada per lluitar al més alt nivell. És per això que em dol haver d'admetre que això no passarà".

Tot i ser una de les altetes més reconegudes al Regne Unit, amb tres triomfs a la marató de Nova York i dos a la de Londres, Radcliffe no ha pogut penjar-se cap medalla olímpica en les seves quatre participacions i s'ha hagut de conformar com a millor resultat amb un quart lloc als 10.000 metres de Sydney 2000.
Anar al contingut