Golf

Paul Casey i Shaun Micheel disputaran la final del Mundial Match Play de golf

L'anglès Paul Casey i el nord-americà Shaun Micheel s'han classificat per disputar la final del Mundial Match Play de golf que s'està disputant a Wentworth, després de superar en semifinals l'escocès Colin Montgomerie i el suec Robert Karlsson, respectivament. Casey ha estat el primer a segellar el seu pas a la final en imposar-se per sis forats d'avantatge quan només en quedaven cinc per disputar-se, mentre que Micheel ho ha tingut més complicat i s'ha acabat imposant per només dos forats de diferència.

Actualitzat
L'anglès ha acabat amb les aspiracions de "Monty" de manera radical. S'ha mostrat molt ferm i encertat i després de situar-se al capdavant en el segon forat ha anat incrementant el seu avantatge fins a tenir un màxim de set forats de diferència en el 22. El veterà escocès, que divendres havia protagonitzat una gran remuntada davant el neozelandès Michael Campbell, defensor del títol, no ha pogut aquest cop amb Casey, que ha tancat el partit en el forat 31.

Micheel, botxí de Tiger Woods en la primera ronda, s'ha desfet amb més problemes del suec Robert Karlsson, un dels components de l'equip europeu que disputarà la Ryder Cup la setmana que ve. Tot i que el suec ha començat dominant i ha arribat a tenir dos forats d'avantatge després del 4, el nord-americà no ha perdut els nervis, ha aconseguit remuntar i ha segellat el seu triomf amb dos "birdies".
Anar al contingut