Pau López es podria estrenar al Bernabéu aquest diumenge
Espanyol

Pau López podria defensar la porteria de l'Espanyol per primer cop al Bernabéu

El porter gironí mai ha jugat al Bernabéu. La temporada 2015-16 va estar a punt però el fitxatge d'última hora d'Arlauskis el va relegar a la banqueta. Aquesta temporada, amb Diego López lesionat, podria jugar per primer cop a la capital

Actualitzat

L'RCD Espanyol començarà a preparar aquest dimecres el partit de diumenge contra el Madrid al Bernabeu. Ho fa en un gran moment de confiança després d'haver sumat 7 punts de 9 possibles en una setmana​. Un dels protagonistes destacats d'aquesta sèrie de partits és el porter Pau López, que encara no ha jugat mai al Bernabéu, i podria reviure un "malson".

Fa un parell de temporades, la 2015-16, amb Galca a la banqueta, l'Espanyol visitava l'estadi del Madrid el 31 de gener del 2016. Feia pocs dies s'havia fitxat en el mercat d'hivern el porter lituà Arlauskis. Pau havia estat el porter titular indiscutible des de principi de temporada i fins aquell dia. Galca va optar per Arlauskis al Bernabéu, i l'Espanyol i el porter en van sortir escaldats (6-0).

Aquest diumenge es podria repetir la situació, tot i que les circumstàncies són diferents. Pau ha jugat els primers 6 partits de Lliga de titular perquè Diego López no acaba d'estar al 100% després d'una operació al genoll de fa quatre mesos. Si Quique repeteix la mateixa decisió de Galca, Pau es tornarà a quedar amb les ganes de debutar al Bernabéu, una situació improbable ateses les bones actuacions del porter gironí en aquest tram inicial de temporada. Fins i tot Quique Sánchez Flores el va elogiar obertament diumenge a la sala de premsa.

L'Espanyol arribarà al Bernabéu després d'haver sumat 7 punts de 9 possibles en una setmana, una dada de mèrit tenint en compte que els últims deu anys els blanc-i-blaus han viscut 30 cops setmanes de tres partits de Lliga, com la d'ara, i només en quatre ocasions (10% dels casos) han estat capaços de sumar-ne com a mínim 7 de 9.

Anar al contingut