Espanyol

Pau López fa autocrítica l'endemà de la derrota per 3 a 1 de l'Espanyol al camp del Vila-real

El porter de l'Espanyol ha estat l'encarregat de comparèixer davant la premsa el dia després de caure davant el Vila-real. López creu que ha de millorar la seva aportació a l'equip

Actualitzat

El porter de l'Espanyol Pau López creu que ha de millorar el rendiment de cara als pròxims partits de l'equip. Aquesta ha estat la seva reflexió l'endemà de la derrota davant del Vila-real, en la segona jornada de Lliga, per 3 a 1.

López, el dia després d'encaixar tres gols, ha reconegut que no pot estar content per la seva actuació; "ens van marcar tres gols en tres xuts". El porter ha afirmat que "m'he d'exigir una mica més, aportar una mica més a l'equip".  El gironí creu que l'Espanyol " va estar molt bé en la primera meitat, no sabien com atacar-nos". Però van acusar l'empat de Soldado i "en el minut 87, a punt d'acabar el matx, hi ha hagut un desajust defensiu i ens han acabat matant".

El jove futbolista creu que l'aturada de lliga del pròxim cap de setmana pot ser positiva per als blanc-i-blaus, "per preparar el partit contra el Reial Madrid i per estar amb la família els dies que quedin lliures". López, per la seva banda, marxarà convocat amb la selecció espanyola sub-21. És per això que diumenge no podrà ser en el programa "Hat-Trick Espanyol" d'Esport3, tal com s'havia anunciat.

A l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el migcampista Abraham González ha treballat al marge del grup recuperant-se de la seva distensió en la musculatura isquiotibial de la cama esquerra. Tot i que no es tracta d'un problema físic d'importància, els metges del club supervisen la seva evolució perquè torni a la feina col·lectiva com abans millor.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut