Futbol

Pau López: "Els derbis de gener són aigua passada"

El porter del conjunt espanyolista va ser un dels protagonistes en els anteriors partits contra el Barça, pels seus enfrontaments amb el davanter uruguaià Luis Suárez

Actualitzat

El porter de l'Espanyol Pau López ha explicat a la roda de premsa, en acabar l'entrenament d'aquest dijous, que "els derbis de gener contra el Barcelona són aigua passada, no crec que tinguin res a veure amb el partit de diumenge". El porter gironí va ser un dels protagonistes en els tres partits de gener -dos de Copa i un de Lliga- pels seus enfrontaments amb el davanter culer Luis Suárez. López assegura que es viuran "situacions de tensió perquè ells es juguen el títol i nosaltres volem certificar la permanència". 

El jugador blanc-i-blau ha explicat que en aquest moment de la temporada els jugadors estan més tranquils perquè la salvació la veuen molt a prop, però afirma que "no estem salvats, encara". Tot i haver jugat els anteriors derbis com a titular, el català no té assegurada la posició en l'onze inicial de diumenge. "No sé qui jugarà, ho decidirà el míster. Jo intento fer-ho tan bé com es pugui. La suplència al Bernabéu em va sorprendre més que la de Las Palmas perquè Arlauskis acabava d'arribar a l'equip i va apostar per ell", comenta Pau López.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut