Espanyol

Pau López: "El meu futur es resoldrà quan s'hagi de resoldre"

El porter de l'Espanyol, que acaba contracte a final de temporada, no dona pistes i se centra en el dia a dia

Actualitzat

Pau López sabia a què s'enfrontava quan ha sortit aquest dimarts a la sala de premsa. Amb la seva bona temporada i el fet que el seu contracte amb l'Espanyol acabi al juny, estava cantat que la bateria de preguntes de la premsa seria sobre el tema. Però el porter olotí no ha donat pistes.  

"El tema de la renovació el vull deixar aparcat. Jo em centro ara en l'Espanyol, a entrenar i a millorar cada dia, i no perdo el temps amb hipòtesis que no porten enlloc  -ha comentat el jove porter perico-. El meu futur es resoldrà quan s'hagi de resoldre, abans o després del gener. Quan es resolgui, per un costat o l'altre, ja ho comunicaré." També ha recordat que "ja vaig dir que estava feliç aquí i que estava content de tornar a casa amb els meus companys. A partir d'aquí, que cadascú pensi el que vulgui", ha comentat.

Sobre el bon moment que està passant en la seva segona etapa al club, Pau assenyala que s'ha trobat "un equip molt diferent del de fa dos anys. És millor, defensa millor i està millor en tots els aspectes, i això fa que un mateix també sigui millor", ha resumit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut