Espanyol

Pau López anuncia oficialment que abandona l'Espanyol però no aclareix quin serà el seu destí

El porter blanc-i blau ha carregat durament contra l'exdirector esportiu Jordi Lardín

Actualitzat

Pau López ha fet oficial el seu adeu de l'Espanyol. El porter català ha anunciat en roda de premsa que posa punt final a la seva etapa amb l'equip blanc-i-blau. En primer lloc, ha repassat la cronologia que l'ha fet prendre aquesta decisió i ha assenyalat un responsable, l'exdirector esportiu Jordi Lardín

"Mai a la vida parlaré malament de l'Espanyol, però sí que és veritat que han passat coses. El març passat el Tottenham em diu que em vol fitxar però volien negociar la clàusula. El director esportiu no va voler rebaixar el preu. Vaig tornar i em va dir que parlaríem de la renovació. Començo la temporada, passen els mesos i l'única trucada que tinc és per dir-me que el club no compta amb mi i que volen acceptar una oferta que han rebut per mi. No em molesta que l'Espanyol em vulgui vendre, em molesta que em diguin una cosa i després en facin una altra."

"Després de nou temporades, crec que no he de demostrar res. Crec que la gestió ha estat dolenta i la proposta de renovació que em van fer va arribar tard. No marxo per diners; si no, no aniria a l'equip on vaig. És una qüestió de no sentir-me valorat"

"Crec que l'Espanyol no va entendre la meva marxa a Anglaterra, per mala sort meva, el canvi a la direcció esportiva ha arribat tard, però crec que és una bona notícia per al club"

Sobre els xiulets que ha sentit per part d'alguns aficionats, Pau López ha subratllat que no se sent dolgut

"Crec que era una minoria molt petita la que xiulava. He demostrat fins l'últim dia que he donat la cara per l'Espanyol"

En tot cas, Pau López s'ha esforçat a remarcar que allà on vagi s'emporta els seus sentiments pericos

"Em sento com si marxés de casa. Agafo un altre rumb i això no ho oblidaré mai"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut