NBA

Pau Gasol torna a Catalunya i repassa la seva espectacular temporada a l'NBA

Pau Gasol ha tornat a Catalunya després d'una espectacular temporada a l'NBA, on ha passat de jugar amb els Grizzlies a fer-ho amb als Lakers, amb qui ha arribat a disputar la final. El gran dels Gasol ha tornat a lamentar la superioritat dels Celtics en l'última sèrie i no ha dubtat a assenyalar els Estats Units, encapçalats pel seu amic Kobe Bryant, com a evidents favorits per als Jocs Olímpics de Pequín. Pau també s'ha referit al futur del seu germà, un cop confirmat el seu salt a l'NBA, i a la decisió de Joan Carles Navarro de tornar al Barça, només una temporada més tard de marxar al bàsquet professional nord-americà.

Actualitzat

"Em sento molt orgullós i feliç d'haver pogut gaudir de tot el que he gaudit malgrat aquest final amarg. Aquest any he tornat més cansat per aquest mes i mig més de competició, però ja tinc ganes de tornar a intentar-ho l'any que ve. Ho hem tingut molt a prop i ara vull l'anell més que mai", ha declarat Gasol.

Marc i Joan Carles

Gasol ha defensat la decisió de Navarro de renunciar a la seva aventura americana per tornar a l'ACB. "Qualsevol que acusi Joan Carles de falta de valentia s'equivoca de llarg. El que va fer l'any passat, anar-se'n a jugar a l'NBA amb un contracte de 500.000 dòlars, havent, a més, de pagar al Barça 1,3 milions, hi ha molt pocs jugadors que siguin capaços de fer-ho. Se la va jugar, volia provar-ho allà i jo estaré orgullós d'ell la resta de la meva vida per això. Ara torna a casa amb el millor contracte de la història del bàsquet espanyol", ha argumentat.

Respecte al fitxatge de Marc pels Grizzlies, Pau ha comentat que el seu exequip és un destí ideal perquè el seu germà iniciï el seu camí a l'NBA. "Els Grizzlies és un equip que li va de primera en la situació que en Marc està ara, ja que és important per a qualsevol jove que comença a tenir minuts per desenvolupar-se com a jugador, i a Memphis els hi donaran".

Navarro apura les vacances

Qui ja fa dies que està de vacances és Joan Carles Navarro, que aquest dimecres ha participat en un clínic per a nens a Mallorca, on el flamant fitxatge del Barça s'ho ha passat molt bé. A la Bomba li queden cinc dies de vacances abans de ser presentat. Mentrestant, el Barça busca encara un base al mercat, fitxatge, però, condicionat a la sortida de Lakovic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut