Pau Gasol ha jugat un gran partit. (Foto: EFE)
Bàsquet

Pau Gasol té una fasciïtis plantar, la mateixa lesió que ha fet la guitza a Joan Carles Navarro

Pau Gasol té una fasciïtis plantar al peu dret i és dubte de cara als pròxims partits dels Lakers. El santboià s'ha sotmès a una revisió amb el doctor Kenneth Jung, especialista de l'equip, i els resultats de la ressonància magnètica han estat molt clars.

Actualitzat
Pau Gasol té una fasciïtis plantar al peu dret i és dubte de cara als pròxims partits dels Lakers. El santboià s'ha sotmès a una revisió amb el doctor Kenneth Jung, especialista de l'equip, i els resultats de la ressonància magnètica han estat molt clars. Gasol, per tant, pateix la mateixa lesió que ha fet anar de corcoll el blaugrana Navarro els últims anys.

Gasol, a més, ve de superar una tendinitis en un genoll que l'ha tingut vuit partits sense jugar. Aquesta temporada, està assolint unes mitjanes de 12,6 punts i 8,7 rebots per matx.

Segons els especialistes mèdics, la millor medicina per curar la fascitis plantar és el descans i tot indica que Pau no jugarà contra els Portland Trail Blazers del valencià Víctor Claver aquest divendres. El personal mèdic de l'equip el considera "dubte".

Primeres votacions de cara a l'All Star

D'altra banda, l'NBA ha fet públiques les votacions pel partit de les estrelles. Kobe Bryant, dels Lakers, és qui més vots té, 980.00, i supera LeBron James, de Miami, que en té 970.000.

Pel que fa als catalans, és Pau Gasol qui més vots té, amb 200.000, que ocupa la cinquena posició entre els pivots de la Conferència Oest. El seu germà Marc és desè del rànquing amb 99.000 vots. I a la llista dels bases, Ricky Rubio és vuitè amb 97.000 vots.

El partit de les estrelles de l'NBA es jugarà el 17 de febrer a Houston. Els equips titulars s'anunciaran el 17 de gener.
Anar al contingut