Gasol vol una segona opinió mèdica (Foto: EFE)
NBA

Pau Gasol té un trencament parcial de la fàscia del peu dret i s'estarà un mínim de 6 setmanes de baixa

Pau Gasol estarà un mínim de sis setmanes de baixa per un trencament parcial de la fàscia del peu dret, segons ha informat la cadena CBS. El jugador català dels Lakers s'ha sotmès a una ressonància magnètica a Boston, on els Lakers s'enfronten aquest dijous amb els Celtics per conèixer l'abast de la lesió que s'havia fet en el partit jugat a la pista dels Brooklyn Nets.

Actualitzat
Pau Gasol estarà un mínim de sis setmanes de baixa per un trencament parcial de la fàscia del peu dret, segons ha informat la cadena CBS. El jugador català dels Lakers s'ha sotmès a una ressonància magnètica a Boston, on els Lakers s'enfronten aquest dijous amb els Celtics per conèixer l'abast de la lesió que s'havia fet en el partit jugat a la pista dels Brooklyn Nets.

Les opcions de Gasol

Segons la cadena nord-americana, Gasol vol conèixer una segona opinió mèdica per decidir el tractament que ha de seguir. Té dues opcions: sotmetre's a rehabilitació durant un període d'entre 6 i 8 setmanes o bé operar-se. La cirugia té millor pronòstic de cara a una recuperació total, però obligaria el català a estar de baixa entre 10 i 12 setmanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut