Duel Gasol - Spurs a l'NBA (EFE)
NBA

Pau Gasol sotmet els Thunder d'Abrines i els Spurs remunten un partit que perdien de 23 punts

El pivot de Sant Boi ha fet 14 punts (2/3 triples) i ha capturat vuit rebots en la remuntada dels Spurs

Actualitzat

LaMarcus Aldridge s'ha apuntat 26 punts i nou rebots i els San Antonio Spurs han aconseguit remuntar un desavantatge de 23 punts per vèncer 104-101 als Oklahoma City Thunder, que no han pogut sumar la seva quarta victòria consecutiva. Amb aquesta victòria els Spurs milloren el seu registre a 10-6 en el campionat (7-2 en partits com a equip local).

Danny Green ha sumat 17 punts, i el català Pau Gasol n'ha anotat 14 per a l'equip texà. El de Sant Boi, que ha jugat 30 minuts, ha fet 3 de 7 en tirs de camp, incloent-hi 2 de 3 en triples i ha estat de 10 en els tirs de personal amb un 6 de 6, ha agafat vuit rebots i ha donat quatre assistències. Uns bons números pel de Sant Boi

Pels Thunder, l'escorta Àlex Abrines ha fet nou punts en 18 minuts, i ha anotat 4 de 8 tirs de camp, inclòs 1 de 5 triples. A més, ha capturat un rebot i ha recuperat una pilota.

Ricky Rubio, baixa i derrota (118-107)

Els Utah Jazz continuen amb la seva particular caiguda lliure i han patit la seva setena derrota en els últims vuit partits a les mans dels Brooklyn Nets per 118-107. L'equip de Salt Lake City s'ha vist molt minvat per les lesions, ja que a la baixa de Rudy Gobert se li ha sumat la de Ricky Rubio, que no ha pogut jugar per unes molèsties al taló d'Aquil·les. 

ARXIVAT A:
Pau GasolNBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut