Pau Gasol i Ricky Rubio, bons amics, s'han saludat efusivament abans de l'inici del partit (EFE)
Bàsquet

Pau Gasol s'emporta el duel amb Ricky Rubio i Marc Gasol torna a destacar

Els San Antonio Spurs aconsegueixen a la pista dels Minnesota Timberwolves (91-105) el tretzè triomf consecutiu seguit a domicili i Marc Gasol (26 punts i 12 rebots) continua fent números d'All-Star

Actualitzat

Els San Antonio Spurs continuen imbatibles quan juguen lluny de la seva pista. L'equip texà ha sumat a Minneapolis el seu tretzè triomf a domicili i ja estan a un sol triomf de la millor ratxa d'arrencada com a visitants, establerta l'any passat pels Golden State Warriors.

Amb aquestes credencials, l'equip de Pau Gasol no ha tingut problemes per superar els Minnesota Timberwolves (91-105) de Ricky Rubio. Pau ha anotat 11 punts i ha capturat 7 rebots, mentre Ricky s'ha quedat en 4 punts, a més d'agafar 5 rebots i repartir 6 assistències  L'estrella de la nit ha estat Kawhi Leonard, autor de 31 punts per als Spurs, que ara ja sumen 18 victòries per consolidar el seu segon lloc a la Conferència Oest.

Una mica més avall, amb 15 victòries ja -per 8 derrotes- trobem uns Memphis Grizzlies on Marc Gasol continua sent l'amo i senyor. El pivot català ha anotat 26 punts a més de capturar 12 rebots en el triomf de l'equip de Tennessee sobre els Philadelphia Sixers (96-91). Val a dir que l'equip de Sergio Rodríguez (5 punts aquesta nit) no era un rival gaire perillós sobre el paper, com ho demostra el fet que amb aquesta ja encadena vuit derrotes seguides.  

Resultats de la jornada:

Washington Wizards-Orlando Magic          116-124

Miami Heat-New York Knicks        103-114

Detroit Pistons-Chicago Bulls           102-91

Memphis Grizzlies-Philadelphia Sixers     96-91

Minnesota Timberwolves-San Antonio Spurs     91-105

Utah Jazz-Phoenix Suns           112-105

Anar al contingut