Pau Gasol parla amb Danny Green en el partit contra els Magic (EFE)
NBA

Pau Gasol s'abona als dos dígits, insuficients perquè els Spurs s'apuntin la victòria contra els Heat (100-108)

El pivot de Sant Boi comença a agafar confiança amb el seu nou equip i aquesta matinada ha fet deu punts. Anotació, però, insuficient perquè el seu equip s'emportés la victòria davant dels Heat

Actualitzat

Els San Antonio Spurs de Pau Gasol han sumat la seva segona derrota de la pretemporada després de caure amb els Miami Heat per 100-108, en la visita que els de Florida han fet a la pista del texans. 

El pivot de Sant Boi, Pau Gasol, comença a agafar confiança i a recuperar bones sensacions amb el seu nou equip. El pivot, que ha sortit en el cinc inicial, ha anotat 10 punts. Gasol ha encistellat cinc dels nou tirs de camp, ha capturat cinc rebots i donat dues assistències en els 19 minuts jugats. 

Els deu punts de Gasol han estat insuficients per frenar el gran partit de Tyler Johnson, que amb 17 punts ha estat el millor actiu dels Heat, ajudat per Justise Winslow, Dion Waiters i James Johnson, amb 15 punts cadascú. Pels Spurs han destacat Kawhi Leonard i Dewayne Dedmon, amb 11 punts cadascú, els màxims anotadors del texans.

Anar al contingut