NBA

Pau Gasol rep l'alta mèdica i podria debutar contra els Grizzlies del seu germà Marc

S'han acabat els dies de banqueta per a Pau Gasol, que ja està a punt per tornar a la pista. El de Sant Boi s'ha perdut l'inici de la temporada regular de l'NBA amb els Lakers, per culpa d'un trencament fibril·lar a la cuixa dreta. Ha estat absent en cinc partits, amb un balanç de quatre victòries i una derrota. Gasol podria incorporar-se avui a l'entrenament amb els seus companys, segons ha explicat el seu tècnic, Phil Jackson. I si les sensacions són bones, fins i tot podria debutar en el partit de demà, curiosament, contra els Grizzlies del seu germà Marc.

Actualitzat
Ha estat l'entrenador dels Lakers, Phil Jackson, el que ha confirmat que l'ala pivot català ha rebut l'alta mèdica: "Té l'alta mèdica, per tant podrà treballar amb nosaltres quan arribem a Los Angeles en el que serà un entrenament lleuger després d'haver estat de gira i amb dos partits disputats en nits consecutives", ha comentat Jackson, després que els Lakers han guanyat a la pròrroga, per 102-103, els Rockets de Houston.

Gasol es va fer un trencament de fibres a la cuixa dreta i s'ha perdut els cinc primers partits de la temporada (4-1). El pròxim partit dels Lakers serà el que disputaran divendres, a l'Staples Center contra els Grizzlies de Memphis, i si Pau Gasol estigués en condicions de jugar, llavors debutaria contra el seu germà Marc Gasol, que està tenint en començament brillant de temporada, la seva segona a l'NBA.
Anar al contingut