Bàsquet

Pau Gasol, molt crític amb el seu equip: "Si seguim així no arribarem enlloc"

El jugador dels Chicago Bulls s'ha mostrat molt crític amb el rendiment del seu equip i ha demanat més actitud i concentració

Pau Gasol, en una acció defensiva durant el partit contra els Suns

Pau Gasol s'ha mostrat molt crític per l'actuació dels Chicago Bulls contra els Phoenix Suns. "No podem perdre un partit com el d'aquesta nit. Teníem 16 punts d'avantatge en el tercer quart, a la nostra pista i jugàvem contra un rival amb balanç negatiu en els últims set desplaçaments", ha dit al final del partit. "Si continuem així, no arribarem enlloc", ha dit un Gasol que ha parlat clar.

"És clar que individualment i col·lectivament ens hem d'adonar del que passa i hem de ser capaços de tenir una concentració i una actitud correcta en els partits d'una forma regular", ha dit el Gasol, que ha acreditat 22 punts i 10 rebots. "Si no ho aconseguim, ens passarà com la temporada passada: estarem més o menys a dalt pel nostre talent, però en una posició desfavorable per avançar". L'exjugador dels Lakers ha optat per repartir culpes a l'hora de trobar responsables: "Tots tenim una quota igual de responsabilitat, des de l'entrenador fins als jugadors".