Gasol ha fet un bon partit, tot i els rumors de la seva marxa dels Lakers. (Foto: Reuters)
NBA

Pau Gasol lidera els Lakers contra els Nuggets mentre espera una resolució del seu cas

Derrota de Los Angeles Lakers, en aquest cas contra els Denver Nuggets, per un clar 115 a 137. Pau Gasol ha estat un altre cop el líder de l'equip, amb 25 punts i 10 rebots. Gasol encara no sap si el traspassaran a Cleveland o no es bellugarà dels Lakers.

Actualitzat

Nova derrota de Los Angeles Lakers, en aquest cas davant dels Denver Nuggets, per un clar 115 a 137. Pau Gasol ha estat un altre cop el líder del seu equip, amb 25 punts i 10 rebots: un doble doble, arribar als dos dígits en dues facetes del joc, que al capdavall no han servit per evitar la que ha estat la setena derrota dels Lakers després de 9 partits sense la seva gran estrella, Kobe Bryant, que està lesionat.

Pau Gasol encara no sap si el traspassen a Cleveland o es queda als Lakers. De moment, continua a l'espera però mirant de mantenir la calma i la tensió competitiva: "No és fàcil. Intento que no m'afecti gens ni mica. Crec que he fet una bona feina, malgrat tot en el partit. Ja veurem quant dura això, o a veure si passa alguna cosa."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut