Bàsquet

Pau Gasol lidera els Bulls amb 22 punts i 20 rebots, però no pot evitar la derrota a casa davant els Warriors (102-112)

L'equip californià s'endú el duel de líder de conferència gràcies als set triples del bombarder Draymond Green

Actualitzat

Pau Gasol va mantenir l'alt rendiment d'aquest inici de temporada en la visita dels Warriors a la pista dels Bulls, però no va poder impedir que els californians s'enduguessin (102-112) el duel entre els líders de les dues divisions de l'NBA.

En 36 minuts jugats, l'ala-pivot català va presentar una estadística de 22 punts i 20 rebots, que suposa el dotzè doble doble d'aquest curs. La marca de captures, a més, supera de cinc la seva màxima des que va arribar a Chicago.

No obstant això, als Bulls els va faltar cohesió de conjunt i van caure davant l'encert en els triples dels rivals, especialment el de Draymond Green (7 de 13), que va ser el millor del partit amb 31 punts i 7 rebots.

Derrick Rose, conscienciat

El base dels Bulls no va jugar al nivell habitual, però va ser un dels protagonistes de la nit a causa del gest que va tenir durant l'escalfament. Rose es va posar una samarreta negra en la qual, en lletres blanques, es podia llegir la frase "I can't breathe" (No puc respirar).

Aquestes paraules, atribuïdes a un ciutadà negre mort durant una detenció, s'han convertit en el lema de les protestes que s'estan fent arreu dels Estats Units contra el racisme i la brutalitat policials. 

Altres resultats

Houston Rockets, 100 - Phoenix Suns, 95
San Antonio Spurs, 123 - Minnesota Timberwolves, 101
Sacramento Kings, 96 - Orlando Magic, 105
Los Ángeles Clippers, 120 - New Orleans Pelicans, 100
Detroit Pistons, 101 - Philadelphia Sixers, 108

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut