Bàsquet

Pau Gasol: "Jugar al Barça amb Kobe Bryant és una idea divertida"

El pivot de Sant Boi de Llobregat no descarta tornar a vestir-se de blaugrana acompanyat del seu excompany a Los Angeles Lakers

Actualitzat

Pau Gasol ha comparegut davant els mitjans per valorar la pròxima participació de la selecció espanyola a l'Eurobasket però també ha parlat del Barça. Concretament, per donar la seva versió sobre una hipotètica tornada a l'equip blaugrana acompanyat de Kobe Bryant, tal com hauria suggerit recentment el jugador de Los Angeles Lakers.

"No sé si ho va dir de broma o seriosament, però com a mínim em sembla una idea divertida", ha dit. Gasol també ha confirmat que ha mantingut una primera xerrada amb el seu nou entrenador als Chicago Bulls, Fred Hoiberg.

Centrat en l'Eurobasket

Pel que fa a les opcions d'Espanya a l'Eurobasket d'Alemanya, el pivot de Sant Boi de Llobregat considera que són sòlides. "Veig l'equip bastant bé. Tothom s'ha preocupat d'arribar-hi en forma. Les coses després ens poden sortir millor o pitjor, però de ganes, ambició i actitud anem sobrats", ha dit.

El gran del Gasol ha atorgat el paper de favorits a França, perquè "són els vigents campions i voldran repetir, com vam fer nosaltres el 2009 i el 2011, però nosaltres també tenim la nostra ambició" malgrat no poder comptar amb dos dels seus principals socis, Juan Carlos Navarro i el seu germà, Marc Gasol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut