Bàsquet

Pau Gasol fa un retorn triomfal amb els Spurs després de la lesió que li ha fet perdre quinze partits

La jornada de divendres a l'NBA també va deixar actuacions brillants i victòries de Ricky Rubio i Àlex Abrines, i una derrota amb actuació discreta de Marc Gasol

Actualitzat

La jornada de divendres a l'NBA va veure tots els catalans en joc, i amb resultats positius, amb l'única excepció de Marc Gasol. El més destacat va ser el retorn triomfal del seu germà Pau, que s'havia perdut 15 partits amb els Spurs, a causa d'una fractura en un dit. El gran dels Gasol va fer un doble doble (17 punts i 11 rebots) en 27 minuts jugats contra els Clippers, i va contribuir decisivament a la victòria de San Antonio (97-105). A banda de l'estadística, la millor notícia per a Gregg Popovich és el bon estat de forma que l'ala pivot va exhibir, sense el més mínim indici d'haver passat per un període d'inactivitat.

A Minnesota, Ricky Rubio va deixar enrere el malestar pel seu traspàs i va aparèixer al màxim de concentració i d'implicació amb els Timberwolves, que van superar els Mavericks sense gaires problemes (97-84). El base del Masnou també va fer un doble doble, amb 13 punts i 14 assistències (també va agafar cinc rebots) que van ser decisius.

Àlex Abrines va tenir una nit eufòrica. Va ser titular amb uns Thunder renovats, que ja incorporaven Taj Gibson i Doug McDermott, i que van tenir poca feina davant d'uns Lakers devaluats (110-93). L'exblaugrana va jugar 29 minuts i va ser dels jugadors més destacats d'Oklahoma City, amb 19 punts.

Marc Gasol es va endur la creu de la jornada, tenint en compte que els seus Grizzlies van perdre contra els Pacers (102-92). El pivot, que venia de participar en l'All-Star, no va tenir el dia més inspirat, però, tot i així, va deixar 12 punts, quatre rebots i quatre assistències.

Altres resultats

Philadelphia Sixers, 120 - Washington Wizards, 112
Toronto Raptors, 107 - Boston Celtics, 97
Milwaukee Bucks, 95 - Utah Jazz, 109
Atlanta Hawks, 90 - Miami Heat, 108
Denver Nuggets, 129 - Brooklyn Nets, 109
Chicago Bulls, 128 - Phoenix Suns, 121

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut