NBA

Pau Gasol: "Estic satisfet amb el meu rendiment tot i que no hi hagi victòries"

Pau Gasol continua oferint una bona producció amb els Lakers tot i els rumors de traspàs que ha hagut de suportar i tot i no disposar de companys de nivell al seu costat. Contra els Rockets de Houston nova derrota, 99-113, però doble figura amb 21 punts i 12 rebots del català, que assegura estar "satisfet amb el meu rendiment encara que no hi hagi victòries".

Actualitzat

Pau Gasol continua liderant uns Lakers a la baixa tot i els rumors de traspàs que ha hagut de suportar i tot i no disposar de companys de nivell al seu costat. Contra els Rockets de Houston nova derrota, 99-113, però doble figura del de Sant Boi amb 21 punts i 12 rebots del català, que assegura estar "satisfet amb el meu rendiment encara que no hi hagi victòries".

La temporada està sent complicada per al Pau, amb malalties i intents de traspàs, però ell assegura que ho porta bé: "Estic content i orgullós per com estic portant la situació un cop més. I ara jugant a un nivell, crec que bastant alt".

Esperant el retorn dels lesionats

Els Lakers sobreviuen sobretot gràcies al seu talent però acumulen uns números devastadors: tercer pitjor equip de la conferència Oest i ara mateix només tres victòries en els últims deu partits. Gasol diu que "confío que abans que tornin els lesionats podrem canviar una mica la dinàmica i podrem aconseguir resultats positius", El de Sant Boi es refereix a homes com Steve Blake, Xavier Henry i especialment Kobe Bryant.

De fet, Gasol està convençut que quan l'equip recuperi aquests jugadors tindrà possibilitats reals d'arribar als "play-offs".

Ricky Rubio perd

Mentrestant, Ricky Rubio ha perdut amb els Timberwolves el partit que han disputat amb els Phoenix Suns per només un punt (103-104). El base del Masnou ha jugat 35 minuts i ha anotat 7 punts, ha capturat 8 rebots i ha repartit 8 assistències

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut