Bàsquet

Pau Gasol es mostra content de tornar a entrenar-se amb el Barça i assegura que amb el seu germà vénen a ajudar

Pau Gasol ha assegurat que està molt content de tornar al Barça, de moment, per entrenar. "És una cosa inesperada i estic disposat a gaudir-ne", ha assegurat el de Sant Boi abans del seu primer entrenament, sota les ordres de Xavi Pascual. Després de 10 anys, hem pogut tornar a veure Pau Gasol vestit de blaugrana, fet que ha generat una expectació enorme. Feia temps que no es veien tants mitjans gràfics al Palau.

Actualitzat
El gran dels Gasol ha reiterat que, si el locaut s'allarga, "seria interessant jugar al Barça", tot i que s'ha mostrat convençut que hi haurà acord a l'NBA. Ha indicat, a més, que seria una catàstrofe i dramàtic per a la imatge de l'NBA que es cancel·lés la temporada i que per ell seria decebedor.

"Amb el meu germà aportarem qualitat als entrenaments i som aquí per ajudar", amb aquesta intenció comença els entrenaments Pau Gasol amb la samarreta del Barça. Segons el jugador de Los Angeles Lakers, "el Barça és el nostre club de formació, on vam evolucionar com a jugadors". També ha explicat que "en Marc i jo ens prenem seriosament els entrenaments amb el Barça i els ho agraïm". En principi, la idea d'en Pau és entrenar-se totes les tardes, però als matins la seva disponibilitat dependrà dels compromisos que tingui. Els Gasol van demanar al club blaugrana entrenar-se amb l'equip mentre el locaut a l'NBA segueixi vigent. I és que els dos jugadors, tant en Pau com en Marc, necessiten ritme d'entrenament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut