Bàsquet

Pau Gasol es fractura un os de la mà i pot estar un mes i mig de baixa

El pivot de Sant Boi ha topat amb un company durant l'escalfament del partit contra els Denver Nuggets. Ricky Rubio també s'ha lesionat.

Actualitzat

Pau Gasol estarà de baixa un temps indeterminat després de fracturar-se el quart metacarpià de la mà esquerra, segons han anunciat els San Antonio Spurs. El pivot català s'ha lesionat en l'escalfament del partit que l'equip texà ha jugat contra els Denver Nuggets en xocar contra el company Ryan Anderson mentre estava fent una esmaixada.

Tot i que no s'ha concretat de manera oficial un temps de baixa, Gasol podria estar fora de les pistes entre quatre i sis setmanes, si es prenen com a referència lesions semblants d'altres jugadors.

Sense Gasol, els Spurs se n'han sortit i han superat els Nuggets (118-104) gràcies a una altra exhibició de Kawhi Leonard, que ha anotat 34 puntsi ha superat la barrera dels 30 punts per cinquè partit consecutiu.   

Ricky també es lesiona

Tampoc Ricky Rubio ha pogut completar el partit que enfrontava els Minnesota Timberwolves amb els Los Angeles Clippers, i que ha acabat amb una sorprenent victòria dels Wolves (101-104). El base maresmenc no ha pogut jugar la segona part per un cop a la cintura. El seu equip ha eixugat les diferències amb els Clippers amb un fenomenal Karl-Anthony Towns (37 punts i 12 rebots), que ha assumit tota la responsabilitat en el desenllaç del partit sense que ningú pogués aturar-lo.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut