NBA

Pau Gasol disputarà el Partit de les Estrelles de l'NBA per segona vegada en la seva carrera

Pau Gasol ha estat seleccionat per jugar l'All-Star de l'NBA. El bon moment dels Lakers i els excel·lents números individuals porten el pivot de Sant Boi al Partit de les Estrelles. Serà la segona vegada que hi participarà, després de prendre-hi part a Houston el 2006. Així doncs, del 13 al 15 de febrer, Phoenix tindrà clar color català amb els germans Gasol i amb el sempre espectacular Rudy Fernández, present en el partit de "rookies" i en el concurs d'esmaixades.

Actualitzat
Phil Jackson, l'entrenador dels Lakers i de l'equip de la Conferència Oest, ha estat el principal valedor perquè Pau Gasol pugui gaudir, per quarta vegada, del cap de setmana de les estrelles. La seva aportació amb l'equip californià, segon màxim anotador i el segon que més minuts juga, amb una mitjana de disset punts i nou rebots per partit, són garanties suficients perquè el de Sant Boi jugui el seu segon All-Star.

Fa tres anys, quan encara jugava en els Grizzlies, va estrenar-se en el Partit de les Estrelles, amb una presència testimonial de catorze minuts a la pista. Curiosament, aleshores, Pau Gasol tenia uns números més bons que en la seva etapa actual en els Lakers. Com a jugador franquícia de l'equip de Memphis, en els seus dos primers anys a l'NBA va ser seleccionat per a l'equip de "rookies", el 2002, i el de "sophomores", el 2003.

Els Gasol, a Phoenix

I aquelles experiències ara les viurà el seu germà Marc, també amb els Grizzlies, que formarà part de l'equip de debutants i que compta amb l'avantatge de saber com s'ha de preparar un partit d'exhibició com aquest. Com a mínim ho tenia clar fa set anys quan va anar a veure el debut del seu germà gran.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut