Bàsquet

Pau Gasol critica l'actitud dels Lakers i la possibilitat que canviï de club pren encara més força

El jugador de Los Angeles Lakers Pau Gasol ha criticat durament el seu equip després de perdre aquesta matinada a la pista de Washington per 106 a 101. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Gasol s'ha queixat del joc que estan fent i ha explicat quines són les causes: "Falta de concentració, excés de confiança i un cert nivell d'egoisme, en general". El pivot català ha afegit que "jo no sóc una persona ni un jugador egoista, però crec que hem de moure més la pilota perquè tenim el talent suficient per utilitzar diferents jugadors". Aquestes declaracions reforcen encara més els rumors que indiquen que Gasol pot canviar de club en breu.

Actualitzat
Sobre la possibilitat que el puguin traspassar a un altre equip, Gasol ha dit que no pensa deixar l'NBA: "Si hi ha algun moviment i jo sóc un dels involucrats, endavant, cap problema". Pau Gasol reconeix que, ara mateix, el seu futur està en mans dels Lakers i que, abans d'una setmana, sabrà si el traspassen o no: "És una lliga i un negoci en què no hi ha garanties pràcticament per a ningú. Ho has d'acceptar, assimilar-ho. Si passa alguna cosa, passarà, i si no, quan passi la data del dia 15 es deixarà de parlar de tot aquest enrenou".

El jugador dels Lakers ha assegurat que vol continuar figurant entre els més destacats de l'NBA: "Tinc dos anys més de contracte de moment, i després ja em plantejaria què fer. Però m'ho passo bé jugant en la millor lliga del món, segueixo sent un dels millors jugadors d'aquesta lliga i vull continuar sent-ho".
Anar al contingut