NBA

Pau Gasol conté Anthony Davis en la seva victòria contra els Pelicans (98-79) i Ricky Rubio cau derrotat i marxa lesionat (106-103)

Pau Gasol ha fet un gran partit i ha aconseguit el seu objectiu, contenir l'atac de l'aler pivot Anthony Davis. Ricky Rubio, per la seva part, s'ha hagut de retirar 6 minuts abans del final per un esquinç al colze dret. Marc Gasol ha brillat però no ha pogut evitar la derrota dels Grizzlies

Pau Gasol ha destacat amb triomf amb els San Antonio Spurs contra els Pelicans de Nova Orleans. Els Spurs s'han imposat fàcilment amb un clar 98-79 i el pivot de Sant Boi ha contribuït a la victòria amb 9 punts, 8 rebots i 5 assistències, en els 22 minuts que ha jugat, dominant totes les facetes del joc.

Gasol ha contingut l'atac de l'ala pivot Anthony Davis amb un bon marcatge i una bona col·locació dins de la pintura. El jugador dels Pelicans arribava al partit després d'haver aconseguit 50 i 45 punts, respectivament, en els dos primers partits disputats.

Ricky Rubio, lesió i derrota

Rubio, que va sortir de titular amb els Timberwolves de Minnesota, no va poder evitar la derrota del seu equip per 106-103 contra els Sacramento Kings. El del Masnou va fer cinc punts en els 28 minuts jugats i va marxar lesionat sis abans minuts del final, per un esquinç al colze dret.

Marc Gasol i la derrota dels Grizzlies

Marc Gasol, per la seva part, no ha pogut evitar la derrota dels Memphis Grizzlies per 111-104 contra els Knicks, en la seva visita al Madison Square Garden. El germà del Pau ha brillat amb 20 punts i sis rebots, però al final no han estat suficients davant el bon joc d'equip dels Knicks, liderats per l'ala pivot letó Kristaps Porzingis.

Gasol ha estat el jugador més consistent dels Grizzlies: ha disputat 31 minuts, en què ha anotat 5 de 15 tirs de camp, amb un triple de quatre intents, i ha estat perfecte des de la línia de personal (9-9). El Marc, que ha capturat quatre rebots defensius, ha donat tres assistències i ha posat un tap.