NBA

Pau Gasol confirma que reapareixerà en el sisè partit de l'eliminatòria contra els Cavaliers

El pivot català diu que encara que no estigui en perfectes condicions físiques jugarà un partit que els Chicago Bulls han de guanyar per no ser eliminats
Xavi Vegas

Gasol, que ja s'ha perdut dos partits en aquesta eliminatòria, forçarà per poder arribar al 6è matx (Reuters)

Pau Gasol s'ha mostrat categòric en dir que no és moment de reservar-se sinó tot el contrari: sortir al camp i donar-ho tot. "Estic a punt per fer el que calgui per ajudar l'equip. Ser al costat dels meus companys i veure la millor manera d'aportar el que ens permeti aconseguir el triomf", ha destacat Gasol, que s'ha perdut per una estrebada muscular els dos últims partits que els Bulls han disputat davant els Cavaliers. El seu equip l'ha trobat a faltar, perdent els dos partits, i ara l'eliminatòria està 3-2 a favor de Cleveland.     

"La realitat és que estem en la disjuntiva de guanyar o anar-nos-en cap a casa", ha destacat el germà gran dels Gasol. "No ens hem de deixar a la banqueta. Cal sortir i donar-ho tot, sense importar quin percentatge de temps pugui jugar, perquè no ho sé, però el que sí tinc molt clar que el poc o molt que pugui oferir ha de ser per l'equip ".

Una eliminatòria complicada

Els Bulls perden l'eliminatòria 2-3 i l'única cosa que els val en el partit d'aquest dijous, el sisè de la sèrie, és la victòria. Gasol es va lesionar en el segon partit de la sèrie però va aguantar fins a la segona part del tercer, quan ja no va poder seguir per les molèsties.  Els Bulls van aconseguir guanyar el partit amb un triple miraculós del base Derrick Rose, però l'aler LeBron James ha estat el botxí de l'equip de Chicago en els últims dos partits.